Menu

De bouw, jazeker iets voor jou!

Wat komt er in jou op als je aan de bouw denkt? Precies, het is zó veelzijdig, waar moet je beginnen? Werken in de bouw betekend niet direct werken met een bouwhelm op in een overal; het omvat voorbereidende werkzaamheden, planning, design, coördinatie én veel contact met leuke collega’s.

Goed om te weten, in de bouwsector is volop vraag naar nieuw personeel en ook zeker naar techniekvrouwen! Werk je nog niet in de techniek, maar zie jij jezelf wel in deze prachtige branche? Kom dan eens kijken in de bouwsector!

Denk je aan een baan in de bouw, dan zijn er tal van mogelijkheden zoals:

  • Werkvoorbereider
  • Inkoper
  • Kraanmachinist
  • Uitvoerder
  • Planner
  • En ga zo maar door!

Wil je in contact komen met de beste werkgevers in de bouwsector? Je kan op dit platform meer over ze lezen, zien waarom zij graag vrouwen in hun teams hebben en natuurlijk met ze in contact komen.

Bedrijven binnen de bouw die samen werken met Vrouwen in de Techniek.

De brancheorganisatie van de bouw is Bouwend Nederland en samen met werknemersorganisaties is er zelfs een speciaal opleidingsfonds. De bouw staat te springen om nieuwe collega’s en zo zijn er diverse trainings – en ontwikkelingsmogelijkheden, ook als je zij – instromer bent.

Je leest hier meer informatie over Bouwend Nederland en natuurlijk over de opleidingsmogelijkheden.

Interviews van Vrouwen in de Bouw

Wekelijks delen wij persoonlijke verhalen van vrouwen die in de techniek werken.
Lees hier de verhalen van de vrouwen in de Bouw, van student tot aan zij -instromer deze vrouwen gingen je al voor.  

Heb je vragen over de mogelijkheden voor jou in de bouw?Neem contact met ons op of met een van de aangesloten bedrijven.

Neem contact met ons op