Menu

Voor opleiders

Vrouwen in de Techniek werkt actief samen met onderwijsinstellingen door heel Nederland. Met als doel het verhogen van de instroom van meisjes in technische studies, het verbeteren van de doorstroom naar het technisch bedrijfsleven en het faciliteren van passende opleidingen voor vrouwelijke zij – instromers. 

Hoe werken wij samen met opleiders?

Ben jij een vrouw in de techniek in spé en zoek je meer informatie over welke opleidingsmogelijkheden er voor jou zijn? Of wil je eerst wat meer verhalen lezen over werkende vrouwen in de techniek? 

Hieronder vind je aangesloten opleiders en enthousiaste verhalen van vrouwen in de techniek binnen onze community. Je leest waarom zij voor de techniek hebben gekozen, waarom ze deze branche zo geweldig vinden en hun tips voor jou als startende vrouw in de techniek!

Benieuwd waarom deze techniekvrouwen ooit voor een technische opleiding hebben gekozen?

Lees hier inspirerende verhalen van vrouwen die hun passie hebben gevonden in de techniek. Ook zij hebben een technische opleiding gevolgd en delen graag hun verhaal met jou. 

Veerle Harte
Marleen Oedzes

Jouw plek voor de beste opleiders in de techniek.

Zoek je een opleiding in de techniek? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag op weg. Hieronder vind je een aantal opleidingen waar Vrouwen in de Techniek mee samenwerkt. Klik op de foto voor meer informatie over deze opleiding.

Gilde Vakcollege Techniek

Wil jij je ook aansluiten als opleiding bij Vrouwen in de Techniek?

Als jij je als opleiding sterk wilt maken voor méér meisjes en vrouwen in de techniek, dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Versterk je bereik, netwerk en impact en start samen met ons waardevolle campagnes.