Menu

Ontmoet Maja - Ambassadeur Vrouwen in de Techniek

Maja studeert nu Middenkader Engineering Mechatronica niveau 4 aan het ROC van Twente. Ze loopt nu haar laatste stage en is nu al een echte Techniekvrouw! 

Maja weet dat ze als rolmodel anderen kan inspireren en heeft een grote ambitie om zelf haar eigen tech bedrijf neer te zetten in de toekomst.

Met haar eigen website is ze actief bij verschillende initiatieven om meer vrouwen voor de techniek enthousiast te maken en heeft ze een persoonlijk doel om vrouwelijke Tech talenten te behouden in de technische sector.

Deze jonge ambassadeur is niet te stoppen en we zijn dan ook trots dat zij actief mee helpt om meer meiden en vrouwen in de techniek enthousiast te maken!

“Later wil ik met mijn eigen bedrijf laten zien dat je heel succesvol kan zijn met meiden in je bedrijf".

PHOTO-2020-08-18-08-39-013287

Maja was als een van de eerste vrouwen aangesloten bij onze community. Al snel was duidelijk dat Maja niet alleen een ontzettend mooie passie heeft voor de techniek, maar zich ook erg bewust is van de positieve impact die ze kan maken als rolmodel. 
Voor ons dus dé perfecte ambassadeur voor Vrouwen in de Techniek en ik ben enorm trots dat Maja zich bij ons heeft aangesloten. 

Marjorie Woudenberg, oprichter Vrouwen in de Techniek

Facebook
Twitter
LinkedIn