Menu

Bluetech Engineering sluit zich aan als Hoofdpartner

Met trots kondigen wij onze nieuwe Hoofdpartner aan van Vrouwen in Techniek, Bluetech Engineering.

Bluetech Engineering en hun technisch projecten bureau Bimcreators is al jaren actief in de technische branche met technisch talent werkzaam in heel Nederland. Bij Bluetech Engineering is momenteel 23% van de medewerkers vrouw, wat een resultaat is van de grote waarde die Bluetech Engineering hecht aan diversiteit op werkvloer. Bluetech Engineering heeft de overtuiging dat vrouwen veel waarde toevoegen aan de technische branche en dat deze diversiteit, innovatie en nieuwe inzichten bevordert.

Een belangrijke pijler is en blijft werken aan de beeldvorming, op effectieve wijze vrouwen inspireren en enthousiasmeren voor een studie of baan in de techniek. Dit is dan ook precies wat wij voorstaan en samen gaan doen met Bluetech Engineering, door met veel plezier verschillende verhalen van deze techniekvrouwen met jullie te delen komende periode.

Dank aan Nienke Overgaauw, CEO van Bluetech Engineering, voor het enthousiasme en inzet, laten wij samen nóg meer vrouwen voor onze mooie branche enthousiasmeren!