Menu

Liftinstituut wordt Hoofdpartner van Vrouwen in de Techniek

Met veel trots kondigen wij aan dat Liftinstituut zich heeft aangesloten bij Vrouwen in de Techniek als Hoofdpartner. Met de ambities en aandacht voor diversiteit op de werkvloer van Liftinstituut verbind Vrouwen in de Techniek zich aan een toonaangevende organisatie in Nederland en gaan wij samen onze missie versterken met betrekking tot het aantrekken – en behouden van meer vrouwen in onze technische branche. 

 

Liftinstituut specialiseert zich in het keuren – en inspecteren van liftinstallaties door heel Nederland, van kantoorpanden tot woonvoorzieningen. Met een groot team van inspecteurs zorgen zij dagelijks voor veilige liften, getrainde medewerkers en liftkeuringen. Het team van Liftinstituut is divers, wat een resultaat is van een beleid gericht op persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor elkaar, waarin ieder zichzelf kan zijn. Met de samenwerking met Vrouwen in de Techniek wilt Liftinstituut dit duidelijker naar buiten brengen en onder andere techniekvrouwen enthousiasmeren voor een baan – en opleiding in de wereld van de liftinspecties. 


Binnenkort ontdek je meer over het team van Liftinstituut, leer je meer over de verschillende soorten functies en nemen wij je mee in de wereld van de liftinspecties. En geloof ons, ook hier kun je als techniekvrouw goed terecht voor een baan vol flexibiliteit, persoonlijke ontwikkeling, vrijheid en natuurlijk werkplezier.