Menu

Ontmoet Marleen - Ambassadeur Vrouwen in de Techniek

Ze heeft de opleiding Middenkader Engineering Werktuigbouwkunde niveau 4 gevolgd en kwam erachter dat ze graag in de uitvoer wilde werken.

Marleen werkt al 6 jaar als Tig lasser en is onze trotse ambassadeur!

image0

Marleen bleek een talent voor lassen te hebben en begon zo aan haar baan als Tig Lasser. Nu na 6 jaar weet Marleen als geen ander dat het belangrijk om jonge talenten goede begeleiding te geven. In haar trajecten begeleid ze jonge talenten om zelfverzekerd te worden in hun werkzaamheden, ze weet hierdoor dagelijks anderen te inspireren.

Wij zijn dan ook ontzettend trots dat Marleen ambassadeur van Vrouwen in de Techniek is. Ze helpt mee om meer vrouwen te inspireren en de visie van dit platform uit te dragen.

Zoals Marleen zelf zegt: “Ik wil vrouwen en jonge talenten inspireren door ze te laten zien dat ze veel meer in hun mars hebben dan dat ze zelf denken. Wat ik altijd vertel is:

“Je presteert tot je plafond maar in het plafond zit nog een luikje en daar kan je ook doorheen, kijk dan eens wat er dan gebeurt.”

“Ik vind het heel gaaf dat ik Vrouwen in de Techniek ondersteun door gewoon mijn passie uit te voeren en dit te delen. Ik hoop echt dat ik anderen kan inspireren zodat zij ook achter hun talenten komen!”

Heb je het persoonlijke verhaal van Marleen nog niet gelezen?

Facebook
Twitter
LinkedIn