Menu

Van der Sluis wordt Hoofdpartner Vrouwen in de Techniek

Met veel trots kondigen wij aan dat Van der Sluis Techniek zich heeft aangesloten als Hoofdpartner van Vrouwen in de Techniek. 

Van der Sluis Techniek is een familiebedrijf dat gevestigd is in Genemuiden, Overijssel. Ervaren, deskundig en betrouwbaar. Dat zijn de eigenschappen die al vanaf de oprichting in 1934 passen bij Van der Sluis Technische Bedrijven. Het aantal woningen, bedrijven, instellingen, fabrieken en agrarische bedrijven waar van der Sluis een stempel op heeft mogen drukken, is dan ook enorm. En vanzelfsprekend zijn techniekvrouwen hier een waardevol onderdeel van. 

Samen met Van der Sluis gaan wij, als onderdeel van de samenwerking, extra diepgang geven aan de visie van Van der Sluis op het aannemen – en behouden van techniekvrouwen. Want bij Van der Sluis zijn ook zij ervan overtuigd dat een groter aandeel vrouwen in het team, voor extra creativiteit, teamwork en prestaties zorgen. 

Vanuit Vrouwen in de Techniek houden wij ons dagelijks bezig met het helpen van technische bedrijven in het versterken van hun beleid en processen rondom diversiteit en inclusie. Het is dan ook zeer positief om te zien dat ook Van der Sluis techniek hier een extra stap in gaat maken op het gebied van recruitment.

De komende maanden ontdek je meer over Van der Sluis en delen we onder andere inspirerende verhalen met jullie van techniekvrouwen aan het werk bij Van der Sluis.

DSC_4806-Irenka_web

Wij kijken enorm uit naar de samenwerking met Van der Sluis techniek en het is super om te zien hoe zij zich als bedrijf sterk maken voor méér vrouwen in onze prachtige branche.