Menu

Air Liquide wordt Partner van Vrouwen in de Techniek

Met veel trots kondigen wij aan dat Air Liquide zich aansluit als Partner van Vrouwen in de Techniek.

Air Liquide is een wereldleider op het gebied van gassen, technologieën en diensten voor de industrie en de gezondheidszorg. Zo helpt Air Liquide haar klanten de unieke mogelijkheden van gastechnologie optimaal te benuttenAir Liquide Benelux maakt deel uit van de wereldwijde Air Liquide groep en is aanwezig in 75 landen met ongeveer 66.400 werknemers.

Air Liquide zet zich al jaren zeer actief in voor een inclusieve en diverse workforce, iets wat terug te zien is binnen alle delen van de organisatie, wereldwijd. 

Zo hebben zij specifieke doelstellingen opgesteld voor zichzelf op het gebied van diversiteit en wordt dit beleid binnen de gehele proactief uitgedragen. Voor Vrouwen in de Techniek dan ook een waardevolle partner om te werken aan onze gezamenlijke missie op het gebied van diversiteit en meer vrouwen in de techniek.

Wij kijken er dan ook erg naar uit om binnen onze community én daarbuiten te laten zien hoe Air Liquide zich inspant op het gebied van diversiteit en inclusie, om niet alleen anderen hierin te inspireren, maar ook aan (startende) techniekvrouwen kenbaar te maken dat er technische werkgevers zien hun organisatie en beleid goed ingericht hebben voor vrouwen. 

En hier staan wij dan ook voor bij Vrouwen in de Techniek; het stimuleren van technische organisaties om zich actief in te spannen op dit gebied en om hen hierin waar nodig in te begeleiden. Tegelijkertijd sluiten wij ons aan bij organisaties die zich hier al erg actief mee bezig houden – om middels onze schaalkracht een positieve en waardevolle impact te maken op het aandeel van werkende vrouwen in de technische sector

De komende periode zul je meer te weten komen over Air Liquide, waarbij enthousiaste verhalen van techniekvrouwen werkzaam bij Air Liquide natuurlijk voorbij gaan komen.