Menu

Marel sluit zich aan bij Vrouwen in de Techniek als Hoofdpartner

Met veel trots kondigen wij aan dat Marel zich aansluit bij Vrouwen in de Techniek als Hoofdpartner. Marel is een internationale specialist in het aanbieden van software, machines en oplossingen aan de pluimvee-, vlees – en visverwerkingsindustrie. Dankzij het internationale karakter van Marel is diversiteit en inclusie een belangrijke pijler binnen de organisatie. Wij kijken dan ook erg uit naar de samenwerking met Marel, om onze gezamenlijke missie op het gebied van diversiteit en inclusie te versterken.

Met dit partnership zullen wij de aandacht richten op het thema “Vrouwen in de Techniek”, waarbij wij onder andere inspirerende verhalen naar buiten brengen van vrouwen werkzaam bij Marel. Zo laten wij zien dat werken in de technische sector vol kansen en ontwikkelingsmogelijkheden zit. 

De komende maanden ontdekken jullie meer over Marel en delen we met jullie het succes van een diverse organisatie. Benieuwd hoe de werkdag van een techniekvrouw bij Marel eruitziet? Je leest het binnenkort!

Met dit hoofdpartnership laat Marel zien veel waarde te hechten aan een diverse en inclusieve workforce en draagt zij tegelijkertijd bij aan onze missie; méér vrouwen in de techniek. Ik kijk enorm uit naar onze langdurige samenwerking.