Menu

Aqua+ Sprinklersystemen B.V.

Aqua+ Sprinklersystemen B.V. is een specialist en marktleider op gebied van sprinklersystemen. Ons bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen, installeren en onderhouden van brandbeveiligingssystemen. Aqua+ is een partner op het domein van brandpreventie en biedt oplossingen gericht op sprinklersystemen, brandmeld- en ontruimingsinstallatie, schuim- en blusgasinstallaties, watermistinstallaties en centrale bluswatervoorzieningen. De missie is om leidend te zijn in het creëren van een brandveilige samenleving. De hoofdvestiging ligt in Goor (Overijssel) en er zijn nevenvestigingen in Mijdrecht, Klazienaveen, Berlicum en Groningen. Op dit moment zijn er zo’n 235 medewerkers in dienst, aangevuld met een groep flexibele arbeidskrachten.

De missie is om leidend te zijn in het creëren van een brandveilige samenleving. Met als visie om de leiderschap op het gebied van  brandbeveiliging ook in de toekomst te waarborgen, dienen zij vooruit te kijken en te blijven ontwikkelen. De stabiele basis als familiebedrijf biedt daar ruimte voor.

Door heel Nederland
Installatietechniek

Kom werken bij dé koploper in brandbeveiliging!

Aqua+ Sprinklersystemen B.V. is een ondernemend familiebedrijf, dat dit jaar het Predicaat Koninklijk heeft ontvangen. Het bedrijf blijft zich constant ontwikkelen, maar ook trots is op haar eigen historie. Er wordt intensief samengewerkt, er heerst een open cultuur en er is onderling respect. Doordat we in een niche-markt zitten en weinig mensen opgeleid zijn in brandbeveiliging of sprinklertechniek, investeren we veel in ons personeel. We hebben een intern opleidingstraject en maken daarnaast ook veel gebruik van externe, erkende opleidingen. Daarmee bereiken we als organisatie het vereiste niveau en bieden we tegelijkertijd onze medewerkers veel ontwikkelingsmogelijkheden.

De laatste jaren is er meer aandacht voor de samenstelling van ons personeelsbestand. Van origine is het een mannenbedrijf en dat begint langzaamaan te veranderen. Ook staan we open voor nieuwe collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt, om welke reden dan ook. Aqua+ heeft oog voor maatschappij en samenleving en draagt dat actief uit.

Kristel Konst
Manager HR
k.konst@aqua.nl
06-12517117
hr@aqua.nl

Kom jij ook ons team versterken?

We zijn gewend om nieuwe collega’s kennis te laten maken met onze techniek en ons vak. Dat maakt ons bedrijf uitermate geschikt voor zij-instromers. Technische affiniteit is uiteraard belangrijk, maar vakinhoudelijke zaken kun je bij ons leren, als dat nodig is. Dit doen we door een combinatie van interne én externe opleidingen.

Ervaren collega’s nemen de tijd en delen graag hun kennis en ervaring. Doorlopend bieden we plekken aan stagiairs, afstudeerders en BBL-ers van diverse opleidingsrichtingen. Er is een positieve, collegiale sfeer en ook op managementniveau wordt het sociale aspect niet uit het oog verloren. In veel functies kan er qua werktijden rekening worden gehouden met de privésituatie en indien passend bij je werkzaamheden kan er thuis worden gewerkt.

Aqua+ Sprinklersystemen B.V. staat bekend om haar uitbundige personeelsfeesten, gezellige barbecues en goed bezochte kerstborrel. Hopelijk kunnen we dat soort evenementen dit jaar weer gaan organiseren.


Kijk nu welke vacatures we open hebben!

Vacatures

Bekijk hier onze stage en afstudeer mogelijkheden!

Stage en afstudeer mogelijkheden

Kom met ons in contact

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.