Menu

Effectiever techniekvrouwen werven? Doe de vacaturetekst scan!

Je bent op zoek naar meer techniekvrouwen in je team, maar krijgt maar niet de juiste sollicitaties? 
Je plaatst de vacature opnieuw en zet er wat promotiebudget achter, zonder gewenst resultaat. Herkenbaar? 

Wist je dat het aangetoond is dat het gebruik van vrouwelijke, inclusieve woorden effectief zijn in het aantrekken van vrouwelijke sollicitanten? Een neutrale tekst haalt het onzichtbare ‘label’ van je vacaturetekst af en zorgt dat het opvalt onder de vrouwelijke lezers. 

Bij Vrouwen in de Techniek zijn wij ons hier erg van bewust en helpen wij technische bedrijven regelmatig met de vormgeving van hun vacatures en Werkenbij website. 

Vanaf nu kun jij als technisch bedrijf snel en gemakkelijk jouw vacatures op diversiteit en inclusiviteit laten scannen. Je upload je vacaturetekst en ontvangt binnen vijf werkdagen een aangepaste vacaturetekst terug. 

"De kracht van inclusieve woorden in je vacaturetekst wordt nog vaak onderschat" Marjorie Woudenberg, oprichter Vrouwen in de Techniek

"Ontwikkeling"

"Persoonlijke groei"

"Werksfeer"

In 3 stappen naar jouw succesvacature!

1. Vul je contactgegevens in

2. Upload je vacaturetekst en kies je pakket

3. Ontvang je aangepaste vacaturetekst terug

Haal het meeste uit je vacatureteksten en wordt die magneet voor techniekvrouwen. Maak gebruik van onze expertise op het gebied van diversiteit & inclusiviteit en zorg voor een ijzersterk werkgeversimago. 
Zo werken wij samen, aan méér vrouwen in de techniek!
Upload je vacature en je ontvangt binnen vijf werkdagen je aangepaste vacature terug. De factuur ontvang je van ons achteraf.

Start hier je vacaturescan voor slechts € 175,-

Neem contact met ons op
Max. bestandsgrootte: 64 MB.