Menu

Ontmoet Jenny Ambassadeur Vrouwen in de Techniek

Als je Vrouwen in de Techniek al even volgt dan heb je Jenny niet kunnen missen. Onder de rubriek ‘Techniek& Speelgoed’ deelt Jenny als ervaringsdeskundige leuke artikelen over hoe je op een speelse manier je kinderen (meiden & jongens) met techniek in aanraking kan laten komen.

20201214_160320

Voor wie Jenny nog niet kent: Ze is een moeder van twee zoons en werkt als docent Werktuigbouwkunde aan de Fontys hogeschool Engineering. In haar klassen is slechts een fractie van de studenten vrouw, maar in haar ideale wereld is het heel gewoon dat zowel meiden als jongens voor de techniek kiezen!

Vandaar dat ze actief meedenkt met ons platform en graag haar steentje bijdraagt door haar enthousiasme te delen over opvoeding en bijvoorbeeld speelgoed.

Door bewustzijn te creëren inspireert ze anderen om de opgroeiende generatie met techniek kennis te laten maken. Want zeg nou zelf; techniek is toch voor iedereen!?  

Spekto jenny

“Meiden moeten opgroeien met de volle overtuiging dat ze alles kunnen worden wat ze maar willen, niet beperkt door stereotypering of traditionele rollen. Daardoor wordt uiteindelijk echt alles beter.” 

 Jenny Kroon

“Toen Jenny begon met haar eerste blog in de rubriek Techniek&.. wisten we direct dat het begin van een geweldige samenwerking was. Op een speelse, maar toch informatieve manier neemt Jenny ons mee in de wereld van de techniek. 
Jenny is ontzettend waardevol voor de community Vrouwen in de Techniek en haar blogs worden altijd enorm vaak gelezen. Welkom Jenny als Ambassadeur van Vrouwen in de Techniek”

Marjorie Woudenberg, initiatiefnemer Vrouwen in de Techniek

Heb jij de rubriek van Jenny al ontdekt?

Facebook
Twitter
LinkedIn