Menu

BIM Creators verlengt Hoofdpartnership

Met veel trots kondigen wij aan dat Hoofdpartner van het eerste uur, BIM Creators, haar samenwerking met Vrouwen in de Techniek verlengt. BIM Creators is een organisatie die zich al lange tijd sterk maakt voor meer vrouwen in de technische sector. Dit vertaalt zich niet alleen in een zeer divers team binnen BIM Creators zelf, maar zie je ook terug in de inspanningen van BIM Creators in de branche. 

BIM Creators heeft zich vanaf de start van Vrouwen in de Techniek aangesloten, waarbij er gezamenlijk verschillende projecten zijn uitgevoerd. Zo is er een speciale videoserie gemaakt waarin BIM Creators vertelt over de diverse mogelijkheden als vrouw in de techniek – en als BIM modeleur. 

Met de verlenging van de samenwerking zetten BIM Creators en Vrouwen in de Techniek weer een nieuwe stap in hun gezamenlijke inspanning om meisjes, starters, zij – instromers en huidige techniekvrouwen te enthousiasmeren ben binden aan de technische branche. 

Vanaf dag één is BIM Creators erg betrokken bij ons platform en heeft Directeur Maartje Luksemburg een waardevolle rol in onze community. Ik ben dan ook erg trots dan wij de komende periode weer samen mogen werken aan onze prachtige missie.

BIM installatietechniek