Menu

DLR Eurlicon wordt Partner van Vrouwen in de Techniek

Met veel trots kondigen wij aan dat DLR Eurlicon zich aan heeft gesloten als Partner van Vrouwen in de Techniek.

DLR Eurlicon is gespecialiseerd in advies en beheer van liften, roltrappen, automatische deuren, dakveiligheid en gevelinstallaties. Bij DLR Eurlicon combineren ze technische kennis, ervaring en het aangaan van samenwerkingen tot een gericht doel: de klant voorzien van het beste advies en hoogste gebruiksgemak. Dit doen ze vanuit een markt – leidende positie met een team van enthousiaste collega’s, waarin samenwerken, plezier en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.  

Bij DLR Eurlicon streven ze naar diversiteit op de werkvloer, wat zich uit in een team van verschillende nationaliteiten, leeftijden en religies. Natuurlijk horen hier ook techniekvrouwen bij!

Wij kijken dan ook erg uit naar de samenwerking, waarbij wij samen met DLR Eurlicon gaan werken aan het aantrekken van nieuwe collega’s voor hun team, maar ook met jullie gaan delen op welke manier DLR Eurlicon zich actief inzet voor het behouden van de techniekvrouwen binnen hun team.

afbeelding-20220214-124741-21d0fef3

Het is erg mooi om te zien hoe DLR Eurlicon zich nog actiever in wilt spannen om de diversiteit binnen hun teams te vergroten en graag nog meer vrouwen verwelkomt. Wij zijn dan ook erg trots om samen te mogen werken met DLR Eurlicon aan deze gezamenlijke missie.