Menu

SPIE Nederland sluit zich aan als Hoofdpartner van Vrouwen in de Techniek

SPIE Nederland heeft zich officieel aangesloten als Hoofdpartner van Vrouwen in de Techniek en versterkt hiermee haar visie en commitment om méér vrouwen aan te trekken voor een functie in de techniekbranche alsmede het behouden van vrouwen binnen de techniek. 

SPIE Nederland heeft een sterke focus op een diverse workforce en als één van Nederlands beste technische dienstverleners maakt zij zich al een lange tijd sterk voor méér vrouwen in de techniek. 

SPIE Nederland sluit zich dan ook aan als Hoofd partner van Vrouwen in de Techniek om zich gezamenlijk in te spannen op het gebied van het enthousiasmeren van vrouwen voor de techniek, het inspireren – en voorlichten van meisjes voor de techniek. Ook sluit Vrouwen in de Techniek goed aan bij de huidige interne community binnen SPIE Nederland, So’SPIE Ladies. 

Wij zien de samenwerking met Vrouwen in de Techniek als een waardevolle toevoeging op de ambities die wij hebben met SPIE Nederland en So' SPIE Ladies om continue te werken naar een diverse en inclusieve workforce binnen SPIE Nederland.

Meer over SPIE Nederland

SPIE Nederland is een dochteronderneming van de SPIE Groep, een Europese leider in multitechnische dienstverlening op de gebieden van energie en communicatie. SPIE Nederland begeleidt haar klanten in het ontwerp, de uitvoering, de exploitatie en het onderhoud van netwerksystemen en energie-, infrastructurele-, industriële- en gebouwinstallaties en  behoort tot de top 3 van technische dienstverleners in Nederland.