Menu

Unbrick wordt Partner Vrouwen in de Techniek

Unbrick is een bedrijf waar veel zaken nét even iets anders gaan; vernieuwend, samenwerkend, open – minded en in een omgeving waar iedereen gelijk is.

Dat is dan ook een van de redenen waarom Unbrick zich heeft aangesloten als Partner van Vrouwen in de techniek; om te laten zien dat er in de technieksector veel bedrijven zijn die zich inspannen om een prettige werkplek te bieden voor techniekvrouwen, vol ontwikkeling – en opleidingskansen. 

Wil je meer weten of hoe het is om als vrouw te werken bij Unbrick? Welke ontwikkelings – en opleidingsmogelijkheden ze bieden? Onlangs in hun bedrijfspagina live gegaan op dit platform, dus neem een gerust een kijkje. 

Binnenkort delen we meer over Unbrick met je, zo zal je kennismaken met de techniekvrouwen van Unbrick. Zij vertellen je met veel plezier waarom zij voor Unbrick hebben gekozen en waarom ze hier nog met veel plezier werken. 

Wij zijn ontzettend trots op de samenwerking met Unbrick. Om gezamenlijk te kunnen laten zien hoe enthousiast dit bedrijf is om meer vrouwen binnen hun team aan te nemen én hoe zij ervoor zorgen dat deze vrouwen zich hier op hun gemak voelen én verder ontwikkelen.