Menu

Unbrick

Bouwen moet anders. Het moet sneller, slimmer en duurzamer. Daarom maken wij woningen die niet worden gestuct, gelijmd en zeker niet gemetseld. Het zijn net houten lego blokken; we assembleren ze. Daarbij werken we super efficiënt, maken we zo min mogelijk reisbewegingen en gebruiken we zo min mogelijk plastic. Een Unbrick vakantiewoning is zelfs energienegatief; ze levert meer energie op, dan ze verbruikt.

Unbrick doet het anders. Maar dan écht.

Elke vierkante meter van de bouw omdenken vraagt om slimme makers en creatieve denkers. Unbrick heeft baat bij veel verschillende perspectieven, divers talent en eigenwijze overtuigingen. We koesteren daarom ook een cultuur waar geen ruimte is voor ego’s, maar wel voor diversiteit en ideeën. We stellen daarvoor meer dan voldoende opleidingsbudgetten beschikbaar, zodat onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen zoals zij dat graag willen. Goed voor ons, beter voor jou. 

 

 

Bij Unbrick willen we de bouw totaal op z’n kop zetten. En dat betekent niet alleen hard werken en het slimmer doen dan de concurrent; dat betekent ook gegarandeerd een hoger salaris dan bij je vorige werkgever, samenwerken en betrokken zijn bij het hele team (kantoor én productie), een werkomgeving waar je ideeën niet op de stapel belanden en jij jezelf écht kunt ontplooien. Een mix van hard werken wanneer dat nodig is en ontspannen wanneer dat kan. Bij Unbrick werk je samen in een hecht team, waarin jij jezelf kan zijn, in een bedrijf dat diversiteit, betrokkenheid en persoonlijke ontwikkeling écht hoog op de agenda heeft staan.

Mark van der Tol
+316 80 15 17 62
mark@unbrick.nl

Laat jouw talent tot zijn recht komen bij Unbrick

Ontdek hier onze vacatures

Kom met ons in contact

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.