Menu

Tempcontrol sluit zich aan bij Vrouwen in de Techniek

Een aantal maanden geleden werden wij door Tempcontrol gevraagd om hun vacaturetekst onder de loep te nemen en deze meer vrouwvriendelijk/inclusief te maken. Ontzettend mooi van Tempcontrol om de waarde van meer inclusieve vacatureteksten te zien in combinatie met hun aandacht voor een diverse workforce. Nu kunnen wij met veel trots delen dat Tempcontrol zich ook heeft aangesloten bij ons platform, maar nog trotser zijn wij op het feit dat Tempcontrol op dit moment maar liefst 40% van haar medewerkers als vrouw heeft!

Tempcontrol is specialist op het gebied van temperatuur meet- en regeltechniek en weet dat zij als technisch bedrijf ook een belangrijke rol spelen in het trainen – en ontwikkelen van nieuwe (vrouwelijke) medewerkers. 
Erg mooi om te zien hoe dit technische bedrijf zo actief bezig is met de samenstelling van haar team en dit samen met Vrouwen in de Techniek ook extra wilt uitstralen. Dus van harte welkom Tempcontrol bij Vrouwen in de Techniek. Achter de schermen zijn wij al bezig met een aantal leuke ‘activiteiten’ met Tempcontrol die wij komende periode graag met jullie delen.