Menu

Sodexo wordt Hoofdpartner van Vrouwen in de Techniek

Met veel trots kondigen wij aan dat Sodexo Technical Services zich heeft aangesloten bij Vrouwen in de Techniek als Hoofdpartner. 

Sodexo Technical Services zet zich al lange tijd actief in voor een diverse workforce en is een groot voorstander van méér vrouwen in de techniek. Sodexo Technical Services is zich er dan ook van bewust dat zij een waardevolle rol spelen in het behalen van deze gezamenlijke missie samen met Vrouwen in de Techniek.

Wij kijken er dan ook erg naar uit om via diverse manieren te laten zien waarom Sodexo Technical Services een zeer aantrekkelijk bedrijf is om als vrouw in te werken, wat huidige techniekvrouwen bij Sodexo Technical Services van hun werk vinden en op welke manier de organisatie zich inspant om startende vrouwen, zij – instromers en leerlingen te ontwikkelen en te coachen om met plezier en passie te kunnen werken binnen hun organisatie. 

Over Sodexo Technical Services

Sodexo Technical Services is onderdeel van Sodexo Nederland en geeft invulling aan een breed scala van technische services voor tal van klanten. Van het coördineren en uitvoeren van onderhoud aan gebouwinstallaties tot het managen van grote complexe bouwkundige projecten. De dienstverlening van Sodexo is erop gericht om te zorgen dat mensen én organisaties het beste uit zichzelf halen. 

Bij Sodexo Technical Services staat innovatie en duurzaamheid voorop en staat persoonlijke aandacht, ontwikkeling en coaching centraal. De komende maanden ontdek je meer over onze nieuwe Hoofdpartner, onder andere via inspirerende verhalen van de techniekvrouwen die werkzaam zijn bij Sodexo Technical Services.

Wij zijn erg trots op de samenwerking met Sodexo Technical Services, een organisatie die zich actief inspant om vrouwen te enthousiasmeren voor onze mooie techniekbranche - en ze tegelijkertijd ook opleidt en coacht binnen hun eigen organisatie. Een waardevolle samenwerking die nog meer bijdraagt aan onze gezamenlijke missie; méér vrouwen in de techniek.