Menu

SPIE

Geen denken zonder doen. Geen doen zonder denken. SPIE zet jouw plannen en ambities in beweging. De vraag is nooit of dat lukt. De vraag is vooral: welke van de mogelijke wegen gaan we samen nemen? Daarover denken we graag mee, vanaf het begin. En dan gaan we aan de slag. Want om je project in beweging te zetten, zetten we woorden om in daden. We voeren alles uit zoals afgesproken, van A tot Z. De Z van zorgeloos: veilig en helemaal volgens de normen. Wij zijn doeners dus, maar blijven alert. Ons vakmanschap kent geen automatische piloot.
Ja, we zijn gedreven: wat gisteren niet kon, kan vandaag misschien wel. Onze leergierigheid houdt ons denken scherp. En onze blik breed. Want zelfs jouw klanten zijn een beetje ónze klanten. Ook zij worden met elk project voor een deel onze verantwoordelijkheid, zoals onze eigen mensen en zelfs de planeet. We moeten daar zo integer en respectvol mogelijk mee omgaan. Want we beseffen elke dag opnieuw: SPIE brengt véél in beweging.

Hoofd Partner Vrouwen in de Techniek

Lever een technische bijdrage aan een mooie toekomst!

Met een vrouwelijke directeur heeft SPIE Nederland diversiteit in een hoog vaandel staan. Het maakt niet uit wat je achtergrond is, wij proberen iedereen enthousiast te maken voor de techniek! Door middel van scholing bij de SPIEacademy werken wij aan ieders ontwikkeling. Of jij je nu op persoonlijk vlak of op technisch vlak wilt ontwikkelen, alles is mogelijk. SPIE Nederland werkt door heel het land aan prachtige projecten en wij zijn trots op alles wat wij doen! Werken bij SPIE staat gelijk aan werken aan een mooie toekomst!

 

Binnen SPIE hebben wij veel mogelijkheden om in te stromen. Wat je achtergrond ook is, SPIE leidt jou op om jouw werk zo goed mogelijk te kunnen doen. Heb jij wat minder ervaring? Dan zorgen wij ervoor dat jouw kwaliteiten tot zijn recht komen.

Ook hebben wij op elk niveau opleidingen. Denk hierbij aan een traineeship, TechHeroes (MBO), VONK (HBO) & Technisch Management Traineeship (WO).

Wil jij werken bij een informele club met doeners en denkers en ook veel in beweging brengen? Dan is SPIE geschikt voor jou!

Jacqueline Hus
0614012444
Jacqueline.hus@spie.com

Kom werken bij SPIE

Vind hier jouw droombaan bij SPIE

Op zoek naar een stage? Je vindt de leukste en mooiste stageplekken hier

Kom met ons in contact

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.