Menu

Gilde Vakcollege Techniek

Je hebt iets met techniek. Je leert door te doen. Je wilt keihard werken aan jouw toekomst. Dan zit je bij ons goed. Het Gilde is hét vakcollege voor techniek in Gorinchem en wijde omgeving. Onze docenten zijn vakmensen die kunnen inspireren en onderwijzen.

Gorinchem, Zuid Holland
Opleiding

Laat techniek werken

Op Gilde Vakcollege Techniek komen er gelukkig steeds meer meiden die iets hebben met techniek. Meiden die graag met hun handen werken, die tekenen en handenarbeid leuk vinden. Bij ons kun je met gereedschap en machines aan de slag en dingen maken en repareren. Je technische kennis komt van pas bij veel bedrijven.

Op het Gilde geven we meiden in de techniek alle aandacht. Zo is er extra begeleiding: naast je mentor heb je een meidencoach. De meidencoach helpt je verder en stimuleert je om jouw talenten voor techniek verder te ontwikkelen. De meiden hebben eigen voorzieningen, zoals een kantine, kleedruimte en lockers.

Benieuwd naar de meiden op het Gilde Vakcollege Techniek? Klik dan hier 

Gilde Vakcollege Techniek
Gildenweg 4

4204GH Gorinchem

Welk vakgebied past bij jou?

Je kunt jouw eigen vakgebied kiezen: zo breed en diep als je zelf wilt. Je kunt bij ons terecht voor een vmbo-opleiding. Daarnaast hebben we techniekhavo én kun je bij ons zelfs je mbo-diploma halen. We hebben de volgende profielen waar je uit kunt kiezen:

BWI: Bouwen, Wonen en Interieur
PIE: Produceren, Installeren en Energie
M&T: Mobiliteit & Transport.


Meer weten over Gilde Vakcollege Techniek?

Bezoek de website

Maak kennis met onze Techniekmeiden

Klik hier

Kom met ons in contact

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.