Menu

Equinix

Equinix is wereldwijd dé leverancier van digitale infrastructuur. Digitale leiders gebruiken ons betrouwbare platform voor hun fundamentele infrastructuur waar alles verbonden is en samenkomt dankzij onze interconnectie – waardoor zij succesvol kunnen zijn. Wij bieden onze klanten toegang tot alle plaatsen, partners en mogelijkheden die zij nodig hebben om nog sneller te groeien en voor te lopen in de markt. Met Equinix kunnen zij flexibel schalen, sneller digitale diensten lanceren en ervaringen van wereldklasse leveren die hun bedrijfswaarde vergroten.

 

Equinix is een snelgroeiend bedrijf met meer dan 70 opeenvolgende kwartalen van groei. Met ons innovatieve portfolio van hoogwaardige producten en diensten hebben wij het grootste, meest actieve wereldwijde ecosysteem opgebouwd met bijna 10.000 organisaties, waaronder 1.800+ netwerken en 2.900+ cloud- en IT-serviceproviders in meer dan 26 landen verspreid over vijf continenten.

Nederland
Hoofd Partner Vrouwen in de Techniek

De juiste kansen, partners en locaties

Onze dagelijkse werkzaamheden dragen bij aan innovaties die ons werk, ons leven en onze planeet verrijken. Wij beschrijven onze cultuur als ‘de magie van Equinix’. Met een team dat goed op elkaar is ingespeeld, plezier heeft, elkaar vertrouwt en trots is op wat we doen, weten we die magie in stand te houden terwijl we als organisatie verder groeien.

Onze essentiële kernwaarden komen in alle bedrijfsactiviteiten tot uiting. Bij Equinix omarmen we toekomstgerichte denkers met interessante visies die nieuwe perspectieven en ideeën met zich meebrengen. Maak deel uit van een inclusief team dat zich toelegt op het uitbouwen van ’s werelds grootste digitale ecosysteem van betrokken partners en klanten.

Wil jij onderdeel worden van Equinix? Dan ontmoeten we je graag! We nemen getalenteerde mensen aan die ernaar streven om uitdagende problemen op te lossen. Tegelijkertijd geven wij jou de kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en nieuwe kennis op te doen. Werk samen met ons en geef vorm aan de toekomst van cloud- en bedrijfsconnectiviteit bij een van Glassdoor’s Top Companies To Work for 2021.We zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, zo ook in het creëren van gelijkwaardige kansen op de arbeidsmarkt. We respecteren ieders achtergrond en capaciteiten, zowel tijdens het sollicitatieproces als in alle werkzaamheden daarna.

Email: Deborah.andrews@eu.equinix.com
Telefoon nummer: 0629224260

Toegewijde training bij Equinix

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s! We hebben de meest interessante vacatures beschikbaar, op elk niveau, in al onze datacenters. We zijn actief op zoek naar mensen, ook van buiten de sector, dus eerdere ervaring met datacenters is geen vereiste. Via ons Career Transition Program bouwen we voort op jouw bestaande vaardigheden en ondersteunen we jou in het leren kennen van de sector en uw carrière bij Equinix verder te ontwikkelen. Start vandaag nog met jouw nieuwe droombaan!

Ontdekken welke baan er voor jij is bij Equinix?

Klik hier voor alle vacatures

Meer weten over de training – en ontwikkelingsmogelijkheden bij Equinix?

Klik hier voor meer informatie

Kom met ons in contact

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.