Menu

DLR Eurlicon

DLR Eurlicon is de grootste onafhankelijke beheerder en adviseur op het gebied van liften, roltrappen, gevelinstallaties, automatische deuren en dakveiligheid. Wij adviseren omtrent alle vraagstukken over liften, roltrappen, gevelinstallaties én werken op hoogte. Dit gaat van advies bij plaatsing of renovatie van liften en roltrappen, tot aan het dagelijkse beheer van de installaties.

DLR Eurlicon werkt als sparringpartner in diverse branches. Van de zorg tot de retail, en van het vervoer tot in het onderwijs. DLR Eurlicon is ook full-service beheerder van alle gebouwgebonden installaties. Zo nemen wij de zorg uit handen en voorkomen we problemen. Bij DLR Eurlicon werken al tientallen enthousiaste collega’s mee aan onze missie, doe jij met ons mee?

Wees welkom bij DLR Eurlicon

Moving ahead

In de liftenwereld willen we ook letterlijk verder gaan, stilstand is achteruitgang. Wij combineren technische kennis, ervaring en het aangaan van samenwerkingen tot een gericht doel: de klant voorzien van het beste advies en het hoogste gebruiksgemak.

 

DLR Eurlicon heeft een markt-leidende positie die we nog verder gaan uitbouwen. We willen de eerste zijn, we innoveren en we kijken verder dan onze grenzen: Moving ahead.

Dit doen we met een team van enthousiaste collega’s, waarin samenwerken, plezier en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Bij DLR Eurlicon streven we naar diversiteit op de werkvloer, wat zich uit in een team van verschillende nationaliteiten, leeftijden en religies. Natuurlijk horen hier ook techniekvrouwen bij!

Samen gaan wij een stap verder voor onze klant én voor jou!

Anouk Heddes
A.heddes@dlr.nl
015 – 256 66 66

 

Word jij onze nieuwe collega?

DLR Eurlicon heeft 3 teamregio’s die de diensten op het regionale karakter afstemt. Zo sta je dicht bij de klant en ben je nooit (echt) ver weg van huis. Al die medewerkers door het land vormen de puzzelstukjes die precies passen in een hecht en dynamisch team.

We zijn regelmatig op zoek naar deskundige technici en andere ambitieuze krachten die onze teamregio’s kunnen versterken. Bevlogen specialisten die met hun kennis en kunde klanten verder helpen. Maar ook als je de skills nog niet hebt, ben je bij ons van harte welkom. Wij trainen, ontwikkelen én coachen je hierin met veel passie en plezier!

Wij zoeken een gedreven adviseur
Ben jij een gedreven technisch talent met aanleg voor persoonlijk klantcontact en op zoek naar een nieuwe stap in je carrière? Wij zoeken een technisch adviseur die ons adviseursteam komt versterken!
Met helder onderbouwde adviezen help jij onze klanten om weloverwogen keuzes te maken bij de aankoop, renovatie, het onderhoud en beheer van transportinstallaties zoals liften, roltrappen en gevelonderhoudsinstallaties.

Eigen initiatief en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel stellen wij bij DLR Eurlicon zeer op prijs. Jij onderhoudt zelf contacten met je klanten, woont besprekingen bij en voert de adviestrajecten uit. Verder denk je mee over ontwikkelingen van nieuwe adviesdiensten
en optimalisatie van processen. Jij krijgt alle ruimte om jezelf qua kennis up-to-date te
houden.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie of direct solliciteren? Stuur dan snel je cv met motivatie naar onze afdeling HR: a.heddes@dlr.nl of kijk op onze website voor meer informatie.

Klik hier voor de vacature van Technisch Adviseur

Ontdek alle vacatures bij ons

Kom met ons in contact

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.