Menu

BIM Creators

BIM Creators is een organisatie die werkt aan de hand van de werkmethodiek BIM. Middels deze werkmethodiek is er de mogelijkheid voor een goede samenwerking tussen alle partijen die betrokken zijn bij de bouw van bijvoorbeeld een kantoorpand, distributiecentrum of nieuw hotel. De medewerkers van BIM Creators modelleren installaties in deze gebouwen. BIM Creators kan andere partijen ondersteunen door het BIM team op locatie te voorzien van BIM Expertise, medewerkers op te leiden in deze BIM werkmethodiek, een geheel project aan te nemen of middels de BIM Creators Studio Virtual Reality of Augmented Reality aan te bieden. Samenwerken, persoonlijke begeleiding, kennisdeling en transparantie staan bij BIM Creators centraal. BIM Creators streeft dit alles na onder het motto ‘’Strong By Collaboration’’.

Veenendaal

Wij zijn BIM Creators!

“BIM Creators is een fijne werkgever omdat wij het net even anders doen. Wij gaan voor een échte connectie met elkaar middels onze office days, gezamenlijke sportsessies en brutaal eerlijke, open en transparante cultuur waarin iedereen zichzelf mag en kan zijn.”

 

 

 “We zijn geen bedrijf maar een familie waar met hart en ziel wordt gewerkt aan de meest uiteenlopende projecten. Waar kennisdeling centraal staat en waar jong en oud van elkaar leren om zo de klant optimaal te kunnen bedienen. Een droom? Misschien maar maak mij dan maar niet wakker!”

Herken jij jezelf in deze woorden? Open en transparant / ontwikkelgericht en echt willen samenwerken? Dan ben jij een echte BIM Creator!

Ons interview met Vrouwen in de Techniek al bekeken? Je vindt alle afleveringen hier.

 

Maartje Luksemburg

06-22464886

maartjeluksemburg@bimcreators.nl

  

Werken bij BIM Creators

Een echte BIM Creator is:
Altijd eerlijk, respectvol en integer naar opdrachtgevers en collega’s. Hierin is ‘nee’ ook een antwoord.

Bovendien iemand die graag samenwerkt. Het maken van een BIM model is namelijk geen individueel project maar iets waar veel mensen met onwijs veel toewijding aan werken.

Belangrijkste kernkwaliteiten:

Dit alles streven wij te bereiken onder ons motto: ‘’Strong by collaboration!’’

Herken jij je in de kernkwaliteiten maar moet je het BIM vak nog leren? Dat kan ook.

Bekijk hier jouw mogelijkheden om onderdeel te worden van ons team;

Vacatures 

Kom met ons in contact

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.