Menu

InWork blijft hoofdpartner Vrouwen in de Techniek

Met veel trots kondigen wij aan dat InWork de samenwerking verlengd als Hoofdpartner van Vrouwen in de Techniek. Jullie kennen InWork van de ontzettend mooie verhalen die wij afgelopen jaren hebben gedeeld van enthousiaste techniekvrouwen met zeer uiteenlopende rollen. 

Zo kwam Linda voorbij die als tip deelde: De machinebouw is een prachtige branche waar óók wij vrouwen onze creativiteit heel goed in kwijt kunnen!

Lnda Inwork

Bij InWork staat diversiteit en een groeiende instroom van nieuw technisch talent door heel Nederland hoog op de agenda. Voor ons platform enorm waardevol om InWork als hoofdpartner te hebben, daar zij met regelmaat positieve aandacht creëren voor het thema vrouwen in de techniek. Een samenwerking die synergie creëert en onze gezamenlijke missie alleen maar versterkt!

“Het is voor ons zeer waardevol om aangesloten te zijn bij Vrouwen in de Techniek, om zo niet alleen actief bij te kunnen dragen aan een verhoogde instroom van meer (vrouwelijk) technisch talent, maar ook om met onze collega’s door heel Nederland te laten zien waarom werken in de techniek zo leuk is en vol kansen – en ontwikkelingsmogelijkheden zit, aldus Wouter Maas, InWork.