Menu

Hyatt Place Amsterdam Airport - Technische dienst medewerker

 

Hyatt Place Amsterdam Airport is op zoek naar een Medewerker Technische Dienst!

Als Medewerker Technische Dienst ben je degene die graag ervoor zorgt dat ons hotel in de beste conditie blijft zodat onze gasten een comfortabel verblijf hebben. Ons Technische Dienst Team bestaat uit gemotiveerde collega’s die het gebouw van binnen en buiten kennen en elke dag met plezier samenwerken.

 

We care about you so you can be at your best

In deze functie ben je onderdeel van een internationaal team met de leukste collega’s binnen onze Hyatt familie. Hyatt Place is onderdeel van Hyatt Hotels Corporation met internationale groei mogelijkheden in meer dan 70 landen!

 

Hyatt bied een breed scala aan trainings mogelijkheden, zowel in het hotel gefaciliteerd als online, waardoor je nog beter kunt focussen op persoonlijke ontwikkeling. Dus of je nu een starter bent of al veel ervaring hebt, wij trainen en ontwikkelen je verder.

 

Daarnaast biedt Hyatt Place ook nog extra interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals korting op overnachtingen binnen Hyatt Hotels, gratis parkeren en kom je na 1 jaar in dienst al in aanmerking voor 12 gratis overnachtingen binnen Hyatt Hotels!

 

Verantwoordelijkheden

 

  • Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en veiligheid in alle publieke ruimtes en gasten kamers
  • Je neemt verantwoordelijkheid in het identificeren van technische uitdagingen en het oplossen ervan
  • Je loopt inspectie rondes in het hotel, lost problemen zelf op waar dat kan en communiceert en coördineert waar nodig met relevante bedrijven voor een passende oplossing
  • Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en periodieke controles van alle machines. Heb je hier nog training in nodig? Geen probleem, dan trainen wij je!
  • Je werkt met het Gebouwbeheersysteem en zorgt dat deze goed functioneert