Menu

Werken bij een van de mooiste horecabedrijven van Midden-Nederland? Dat kan bij HFSLG!

HFSLG is een prachtige horecazaak gelegen in een mooie bosrijke omgeving. Tot op de dag van vandaag is deze plek een begrip in Bosch en Duin en zeer geliefd door culinair minnend Nederland. De locatie is onderverdeeld in een fine dining restaurant en een bistro. Eten, drinken en genieten zonder opsmuk, dat is wat er verwacht kan worden.

De gerechten die geserveerd worden zijn van absolute topklasse en bereid op basis van de Franse keuken. Het keukenteam maakt gebruik van de allerbeste dagverse ingrediënten. De chef-kok van HFSLG is Bjorn Stukje, samen met zijn jonge, getalenteerde team neemt hij de gast mee op een culinaire ontdekkingsreis langs de vier seizoenen. HFSLG is ook een perfecte ontmoetingsplaats voor zakelijke bijeenkomsten; vergaderen in een van de vier vergaderruimtes, genieten van een zakelijk diner of een netwerkborrel in de mooie tuin.

Wist je dat?

HFSLG is trots op de 26e plaats in de Restaurantgids Lekker500 editie 2019, hiermee scoort HFSLG het hoogst van alle restaurants in de provincie Utrecht.

Activiteit

Het team van HFSLG geeft je graag een “kijkje in de keuken en achter de bar”! Hoe werkt het, wat is mise en place en wat komt er allemaal bij kijken? Je bent van harte welkom tussen 14:00 en 16:00 uur.

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar HFSLG en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Souschef (FT)

Medewerker bediening met flair (FT)

Bekijk hier alvast onze topvacatures



Contactinformatie

Bart de Groot (Bedrijfsleider): info@hfslg.nl of 030 – 225 1051