Menu

Fokker Services Group wordt partner Vrouwen in de Techniek

Met veel trots kondigen wij aan dat Fokker Services Group zich aan heeft gesloten bij Vrouwen in de Techniek als Partner. Fokker Services Group is een Internationale expert op het gebied van ontwerp, productie,  onderhoud en advies in de luchtvaart industrie. Fokker Services Group is wereldwijd aanwezig een heeft een aantal duidelijke kernwaarden én een grote aandacht voor inclusiviteit – en diversiteit. 

 

“Onze mensen staan centraal in onze organisatie. Alleen wanneer we samenwerken, kunnen we een inclusieve en respectvolle werkomgeving creëren waarin we elkaar motiveren, ondersteunen en inspireren. We maken een verschil door open, eerlijk, respectvol en empathisch naar elkaar te zijn. Veiligheid, kwaliteit en vertrouwen staan voorop”.

Zowel intern als extern thema vrouwen in de techniek meer vorm geven.

Binnen Fokker Services Group is men zich bewust van de positieve impact die de organisatie kan maken op het gebied van diversiteit. Samen met Vrouwen in de Techniek worden de komende periode diverse activiteiten uitgevoerd die niet alleen laten zien welke groei – en ontwikkelingskansen Fokker Services Group biedt, maar ook de technische branche in zijn geheel. 

Fokker Services Group is een bekend bedrijf, wat met hun bereik en actief beleid op diversiteit in inclusie een enorm waardevolle rol kan spelen rondom het thema vrouwen in de techniek. Wij zijn dan ook zeer trots dan Fokker Services Group zich heeft aangesloten bij ons platform en kijken ernaar uit gezamenlijk naar buiten te treden met diverse initiatieven om te laten zien hoe mooi werken in de techniek is.