Menu

Crowne Plaza Amsterdam-Schiphol

Nieuwsgierig hoe het er bij ons ‘achter de schermen’ aan toe gaat?

Van 11.00-12.00 uur is er een Meet & Greet met onze Hotelmanager, de Front Office Manager en de F&B Manager. De uitgelezen kans om antwoord te krijgen op al je vragen.

Tussen 15.00 – 17.00 uur kun je:

  • Een ‘Dutch Gin Basil Smash’ maken (& proeven) in onze bar.  De Dutch Gin Basil Smash is een variant op de Mojito, met basilicum (uit onze eigen kruidentuin) en gin in plaats van mint en rum.
  • Of de geheimen van de Japanse keuken ontdekken onder leiding van onze Chefkok, Jan.

Nieuwsgierig hoe het er bij ons ‘achter de schermen’ aan toe gaat? Tussen 15.00 – 17.00 uur geven wij verschillende rondleidingen en jij bent uitgenodigd!


Ontdek meer over Crowne Plaza Amsterdam-Schiphol


Meld je aan voor deze activiteit

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.