Menu

Bolenius Restaurant

Tafelbereidingen annu nu, met SVH Meesters.

Wij zullen u deze middag verschillende tafelbereidingen laten zien en proeven. En wellicht laten we je het zelf ook eens proberen.

Wij SVH Meester kok Luc Kusters en SVH Meester gastheer Xavier Giesen doen er alles aan om onze gasten een gastronomische ervaring te geven in ons restaurant (bekroont met een Michelin ster).

In onze keuken koken wij met de moderne technieken, waarbij wij veel nadruk leggen op groenten en de seizoensgebonden producten. Inspiratie halen wij van heel de wereld en vertalen wij naar een minimalistische Nederlandse keuken. De prettige ambiance in het restaurant sluit naadloos aan op de smakelijke gerechten.

Wij bieden een veilige leeromgeving met deskundige begeleiding. Je zult passende verantwoording krijgen binnen het bedrijf, waardoor je later betere kansen krijgt op de arbeidsmarkt.

Kom langs vanaf 15:00 uur


Meld je aan voor deze activiteit

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.